Pfffff....

Door: Esther

Blijf op de hoogte en volg Esther

02 December 2006 | Nederland, Leiden

Zo, de kogel is door de kerk hoor! Ik mag mee!!!! Jippie-ah-yee! Aan boord zijn zelfs al vluchtgegevens bekend (ik heb echter nog niets gehoord van kantoor, dus ik ga nog niets zeggen!)
Morgen over een week ben ik aan boord van de Maersk Miami! Of ik zwerf nog door Dubai/Jebel Ali.(Nee hoor mam, ik blijf netjes de hele dag en nacht in m'n hotelkamer ;) ) Het is en blijft een schip, met mogelijke vertragingen!
Inmiddels is het grootste deel van alles wat ik moest regelen wel geregeld, ik heb een paspoort (met criminelen-hoofd erop, die van mij) een deel van de inentingen heb ik ook, maandag nog twee andere prikken halen, dat mocht van de inentingen mevrouw niet vandaag, misschien zou ik me dan een beetje ongemakkelijk gaan voelen. Nu moet ik dus maandag ochtend voor dat ik naar werk kan eerst weer naar het ziekenhuis. Nou ja, wat moet, dat moet! Maar goed, ik was trots aan het vertellen wat ik nou allemaal al had geregeld... ik heb ook een koffer, plus twee kledingkasten vol kleren die ik het liefst in z'n totaliteit mee zou nemen, maar ja, dat gaat niet werken volgens Rogier... M'n laptop is ook gearriveerd, ook handig! Schoolboeken heb ik ook voor beide vakken. Nog wat kleine dingetjes halen deze week, misschien toch nog een camera kopen, dan kan ik mooie foto's maken van Dubai.
Wat ik verder nog even kwijt wil is dat ik aan boord GEEN internet heb. Wel mogelijkheid om in beperkte mate te e-mailen, via sateliet, is erg duur en ik mag dus om en nabij een A4 per dag versturen, alleen platte tekst, geen attachments, geen gekke opmaak van tekst. Gewoon heel saai dus eigenlijk! De kaptein zal zo'n één à twee keer per dag contact maken met de sateliet (dat is dus heeeeeeel duur), dan wordt alle mail verstuurd en ontvangen. Deze waarbenjij.nu kan ik dus ook niet echt zelf verzorgen... daarbij ben ik afhankelijk van m'n papsie, ik stuur hem een mail en hij zal het dan hier plaatsen (ik hoop tenminste dat hij dat doet!)
De verschillende mogelijkheden om mij in de gaten te houden zullen later volgen. Ook het e-mailadres geef ik dan door.

Veel groeten, Esther

• 03 December 2006 - 16:08

Papsie:

Ha die Esther,
    Het is zondag 031206 nog vier dagen en dan...........
    ..Nu al zo'n lang verhaal. Je moet dat toch in gaan korten meid want een A4 is zo vol. En dan die kleur. Die wijzig ik nog wel denk ik want jij ziet er toch lekker niets van als je op reis bent. Tenzij je natuurlijk ergens op je reis van boord en aan land gaat dan kan je het in een internetcafe checken. Een voordeel is natuurlijk wel dat ik censuur kan toepassen. Maar alle gekheid op een stokje ik zal alle berichten van jou hier plaatsen en natuurlijk de reactie's van je familie, vrienden en bekenden naar je door sturen.
    Wij wensen je een goede reis toe en hopen dat de "cruise", die Rogier je aangeboden heeft omdat je 22 jaar wordt jullie beide goed zal bevallen. (wees er dankbaar voor want dat krijgt echt niet iedereen hoor)
    Hartelijke groet van je ouders,

• 03 December 2006 - 19:34

Freek:

Ik zou maar een fototoestel kopen en wel een digitale want volgens mij ga/kun je een heleboel mooie foto's maken.

• 04 December 2006 - 09:55

Jannie:

Hoi Esther,
    Ik sluit me aan bij het advies van Freek: zie dat je een digitaal fototoestel krijgt/koopt. En dan een extra kaartje erbij zodat je veel foto's kunt maken. Oh nee, je laptop ging ook mee, kun je ze gelijk opslaan.
    Verder wens ik je een heel prettige cruise toe!! Hoop dat je niet zeeziek wordt, maar ja, als je mistelijk wordt hou je je bek maar dicht! (was een heel klein neefje die dat vroeger zei. Frank geloof ik)
    Jannie

• 04 December 2006 - 18:54

Eva:

Hoi Esther,
    ik vond het erg leuk dat ik je van de week even tegenkwam in Grande shoppingcentre ;-) Winkelhof, dat was lang geleden. Heel veel plezier op reis. Geniet ervan. Groetjes Eva

• 04 December 2006 - 22:45

Jannie:

Ha Esther,
    Hier ben ik nog een keer. Leuk neusje heeft die boot en een mooi plat bipsje ook nog!. Het tussenstuk heb ik nu ook gezien, dat heeft Freek doorgemaild. En ja, die ene foto van: "Links ziet u de zee en rechts het water" vond ik ook wel mooi. Tja, dat is het uitzicht als je op een boot zit, dat zei opa te Loo ook altijd. Maarrrr: HEEL VEEL PLEZIER.

• 05 December 2006 - 18:51

Margré:

hallo esther we wensen je heel veel plezier en een goede vaart geniet van alles wat je ziet en doe de groetjes aan rogier.

groetjes van oma lukens
    henk-jan en margré en bas en niek nijland

• 05 December 2006 - 23:42

Abigael:

Spannend hoor allemaal! Gisteren bij het "afscheid" kwam het ineens enorm dichtbij, zo'n OMG! ervaring! De laatste keer in 2007, ik gun het jullie, ga je zeker een boel missen!

Heel veel plezier =)

Ik hou van jou! -x- bieg