We gaan (zijn inmiddels)aan land
Door: Esther
Blijf op de hoogte en volg Esther
07 Februari 2008 | Maleisië, Kuala Lumpur
Zo... de laatste dag zit er bijna op! Helemaal fijn natuurlijk,
morgenochtend/middag worden we opgehaald en naar een hotel gebracht, met een beetje mazzel kunnen we vroeg weg... maar ik reken maar nergens op hoor! Terwijl ik tiep komen de aflossers binnen, dus dat is allemaal al in orde! Morgen rond 14.00 uur vertrekken we hier en gaan we naar het hotel! (is nu zo dichtbij!) We worden morgen door de agent opgehaald en zaterdag worden we ook weer door de agent opgehaald vanaf het schip en hij brengt ons naar het vliegveld (luxe!!!!)
Dag 47 - 07/02/08 - Singapore PSA - allerlaatste uurtjes!!!!!
Zo... het is nu 10 uur, nog 4 uur en dan... worden we opgehaald! Gisteravond nog met bijna iedereen in de bar gehangen, superdruk natuurlijk, omdat er dan ineens 3 extra mensen zijn! Maar wel hartstikke gezellig.
Verder staat alles nu klaar om te vertrekken, hutje is opgeruimd en ja... dan is het wachten geblazen! Rogier is om 12 uur klaar met werken en daarna gaan we nog eten en koffie drinken. De scheepshandelaar is nu al aan boord, naar het schijnt was het gisteren groot feest in Singapore en ligt vandaag iedereen te slapen, nou ja, we zullen het wel zien, nietwaar? Anders gaan we vandaag gewoon wandelen en dan zien we morgen wel weer verder... Bovendien wil Rogier vast ook nog veel slapen! :)