Aan land

Door: Esther

Blijf op de hoogte en volg Esther

26 December 2007 | Maleisië, Kuala Lumpur

Hee hallo mensen!
Gisteren (1e kerstdag dus) zijn Rogier en ik samen met nog wat anderen, de wal op geweest in Singapore! Echt heel gaaf! Eerst zijn we naar China-town/Peoplespark geweest, waar we wat souvenirs hebben gekocht We hebben uren rondgelopen in kleine winkelstraatjes, waar het zwart zag van de mensen. Heel gezellig, maar na een uur of twee hadden Rogier en ik het hele chinese gebeuren wel een beetje gezien. Helaas wilde de vrouwelijke leerling heel graag een chinees jurkje en die zijn best heel moeilijk te vinden in de goede pasvorm. Dus deden we er wat langer over dan in de planning stond. Maar goed, we hebben wel gelachen!
Toen we aankwamen bij de Indiase tempel, hebben we een taxi gepakt naar Orchard Rd. Hier nog wat rondgekeken, een terrasje gepakt (Starbucks uiteraard, hahaha) en besloten we op te splitsen. Rogier en ik zijn richting Lucky's gelopen (het
een van de vele shopping centra) en de anderen zijn bij HMV geweest en wat ze verder precies hebben gedaan weet ik niet, maar de vrouwelijke leerling had tassen vol met spullen, dat weet ik wel! :D Rond een uur of zes hadden we afgesproken weer bij Starbucks te zijn om samen te eten. We zijn naar een food-court geweest, waar allemaal kleine restaurantjes met mini-keukentjes (ons keukentje thuis formaat zeg maar) hun voedsel
verkochten. In het midden stonden allemaal tafeltjes waar je aan kon gaan zitten, heel gezellig dus!
Toen we weer buiten kwamen was het al redelijk donker en wat je dan allemaal ziet! Geweldig! Overal echt hele mooie kerstversieringen en overal lopen mensen! Op Orchard Rd was ook een heel deel afgezet, hier was een groot festijn bezig.
Er stond dan ook een Aziatisch Gospelkoor, heel apart om te zien (en te horen)!
Maar aangezien Rogier toch echt weer eens aan het werk moest (de 0-4 wacht) werd het zo langzaamaan toch tijd richting schip te vertrekken. We hebben een taxi genomen naar het immigratiekantoor en van daaruit konden we weer met het havenbusje naar het schip. Daar aangekomen zijn we als een blok in slaap gevallen, we waren wel een beetje moe van de hele dag rondsjouwen! :)
Next port: Rotterdam! of misschien nog even Port Said (Egypte) we zullen het wel zien! Voorlopig in ieder geval nog even lekker weer, Rogier en ik gaan straks het zwembad vol laten lopen! :D
Kus, Esther
Ik zit vast al weer aan de max voor nu, dus eh... tot snel maar weer! Dan ga ik nu maar eens genieten van 2e kerstdag in de zon!

Ps: de foto's zijn gegoogled door mij(Henk)

• 27 December 2007 - 14:34

Freek:

Hoi Esther,

Je pa zei 25 december (ja, ja één dag na zijn verjaardag) dat je site weer in de lucht is. Vandaag al (ja, ja alweer 2 dagen later; als ik vakantie heb ben ik druk .....) je berichtjes gelezen. Leuk dat je weer vaart. Ik ga misschien in maart/april nog weer, voor maar 10 dagen hoor en alleen op en neer naar Finland. Stieneke had het afgelopen weekend migrane en we zijn dus niet naar je pa's verjaardag geweest. Dat is erg jammer zeiden je ouders omdat jij een presentje voor mij onder de kerstboom hebt gelegd. Ze wilden (mochten) niet zeggen wat het was. Ik ben dus reuze benieuwd! Tot de volgende keer (in Rotterdam???)!!!

• 28 December 2007 - 09:38

Mareke:

Hoi lieve Esther,

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!! Heb een mooie dag (in de zon grrrrr..... ;))Leuk om je reisverslag weer te lezen.
    Groeten en heel veel liefs, ook voor Rogier, Mareke

• 28 December 2007 - 11:31

Ma En Pa:

Ha die Esther
    Van harte gefeliciteerd met je verjaadag en nog vele goede jaren. Ook Rogier gefeliciteerd met Esther en dat jullie nog maar lang van elkaar mogen genieten. Al deze wensen natuurlijk ook namens oma, Sander en Esther.
    Wat ons verbaasd is dat we niet horen wat Rogier van je haar heeft gezegd. Heeft hij het niet gezien zoals alle mannen zulke zaken bij hun eigen partner niet zien? Of is zijn reactie niet voor herhaling vatbaar. Toch is ma zeer benieuwd. Jongens nogmaals een fijne verjaardag en nog geweldige dagen tot mails.
    Ma en pa

• 28 December 2007 - 20:33

Freek:

Hoi Esther,

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag (en nu geen dag te laat he). Ook Rogier gefeliciteerd. Ook van harte van Stieneke, Rik en Hans. We drinken er één (of meer) op je verjaardag.