Indische oceaan
Door: Esther
Blijf op de hoogte en volg Esther
31 December 2007 | Malediven, Malé
Het opstaan 's morgens gaat ook nog steeds erg goed, maar ik lig dan ook al wel bijna de hele week rond een uur of negen in bed... ben benieuwd hoe dat volgende week gaat, als Rogier niet meer
hoeft voor te slapen. Dan zal ook ik wat later het mandje op gaan zoeken.
mmmm... ik hoor zojuist dat er vandaag dolfijnen gesignaleerd zijn, helaas deze keer gemist, hoop echt dat ook ik ze nog ooit een keer te zien krijg!
30/12/07 - Dag 8 - Nog altijd midden op de Indische Oceaan.
Ah... wat een heerlijk dagje was dit zeg! Vandaag een heel klein beetje gestudeerd, aangezien het er vanmorgen niet naar uitzag dat de zon nog zou gaan
schijnen vandaag.
Na de lunch ging het zonnetje toch nog schijnen, dus ben ik ingesmeerd en wel naast het zwembad gaan liggen, helemaal goed, met een boek, blikje ijsthee en zonnebril (jaja, een hele mooie!).
Het zwembad hebben we leeg laten lopen, om het vervolgens eens een beetje schoon te maken. Daar stonden we dus met een bezempje in de hand te vegen en te poetsen... heel stom gezicht volgens mij, maar ach. Wie ziet dat hier nou? Nadat hij schoon was het water weer bijgevuld (28 graden is het water!!!!) en heb ik m'n eerste duik gemaakt deze reis. M'n gehoest begint af te nemen, dus ik vond dat het wel kon. Bovendien is het water zout, dus dat werkte als een soort gigantische zoutop- lossing (neusspray) Vervolgens mezelf 3 keer laten drogen, om vervolgens toch maar weer een duik te nemen. (het was best heel warm vandaag!)
Met Rogier 's avonds voor het eten(hap aan de tap) nog even aan dek gelopen,toch wel een lekker uitzicht dat water, water, water en goh... voor u... ook water! Bovendien werd de bovenlaag van de golven er door de wind afgeslagen, wat een heel vreemd beeld opleverd. Met een mooi ondergaand zonnetje op de achtergrond. Daar konden we toch wel mee leven.
Het schip gaat trouwens vandaag aardig heen en weer, het is nog niet schokkend hoor. Maar zo nu en dan moet ik een stapje extra zetten om niet om te vallen zeg maar. ;)
Nog bedankt voor de felicitaties trouwens! Natuurlijk altijd leuk om te lezen!
Denk dat ik nu Rogier maar eens op ga zoeken, want die ligt al een uur of drie voor te slapen en moet over 2 uurtjes weer aan de slag. De laatste keer voorlopig! Morgen de 8/12 weer in!
Kus, Esther
31 December 2007 - 14:04
Marina:
Klinkt alsof je het beroerd hebt daarzo ;-) Nee hoor meid, klinkt alsof je het reuze naar je zin hebt; heerlijk om te lezen; zou bijna (maar net niet helemaal) willen dat mijn Rogier weer gaat varen zodat ik ook weer mee kan... Grijnssss...
Hoop dat je jaarwisseling leuk is (als je dit leest was) en dat we gauw weer van je horen!
Dikke zoen, Marina -
02 Januari 2008 - 18:02
Abigael:
Hey! Beterschap meissie, en volgende groep dolfijnen vangen en in dat zwembad stoppen! :))
-x- misje