Dag 5 en VERJAARDAG
Door: Esther
Blijf op de hoogte en volg Esther
29 December 2007 | Sri Lanka, Colombo
Nu het stukkie van de dag dan maar weer! (alleen zijn het er twee!, maar inderdaad, omdat ik zo vol was van Singapore en Rogier, was ik dat vergeten.. ... hahaha. Ben inmiddels wel weer terug op aarde hoor! Of eigenlijk niet, maar goed, jullie snappen vast wel wat ik bedoel!
Vandaag een luie dag gehad, heb heerlijk in de zon gelegen... ben wel een beetje rood, maar dat trekt vast wel weer weg! Rogier zit weer in de 0-4 dus dat betekend dat hij gebroken nachten slaapt, maar hij overleeft het wel hoor!
Heb wel heel veel gelezen vandaag. Morgen ga ik maar eens beginnen aan m'n studioboekjes...hehehe.
Vandaag ook kerstdiner gehad! (wat later dan gebruikelijk, dit is omdat het in de havens eigenlijk altijd te druk is en we zowel 1e als 2e kerstdag in drukke gebieden waren) Het kerstdiner was super-lekker en erg veel uiteraard! We hadden
twee hoofdgerechten... je kunt je dus wel voorstellen hoe Rogier en ik er bij liepen zo aan het eind van het diner. Maar goed, het was zo veel, dat ik meer dan de helft op m'n bord heb laten liggen. 's Avonds nog heel lang aan de bar
gehangen, ik dan, Rogier moest slapen. Ook dat was wel weer vermakelijk! Nu slapen!
28/12/07 - Dag 6 - Vlak onder Sri Lanka - verjaardag vieren
Rogier heeft me vanmorgen heel lief gewekt met een verjaardagsliedje, hahaha(dat mocht ik dus niemand vertellen, maar dat doe ik lekker toch!) Heel de wereld kan het nu lezen als je Nederlands kent tenminste. Zo eerst maar eens koffie drinken, dan weet ik vast ook wel waar we zo ongeveer zijn... en dan ga ik maar eens aan de studie! De volledige bemanning heeft ook nog even een liedje voor me gezongen, met dank aan een van de leerlingen... grmbl! ;) Ook heb ik nog een asbak cadeau gekregen, een van Singapore, Rogier en ik hebben een vergelijkbaar exemplaar thuis staan, maar dan van Egypte... erg grappig. Verder vandaag veel geleerd, hoofdstuk 1 is af! (nu nog 50 te gaan geloof ik...) Om 5 uur 's middags nog een klein feestje gehad in de bar. (ze grijpen hier alles aan voor een feestje! :) )
Rogier vond m'n haar niet verkeerd, maar het lange haar vond hij toch wel leuker... jammer voor hem! Het duurt tenslotte nog wel zo'n jaar of twee voordat het weer net zo lang is als eerst!
Nu heb ik echt teveel getiept, dus ik moet er een eindje aan breien!
Ohja, ik hoop dat jullie ook een borrel hebben genomen op mijn verjaardag?
Kus, Esther
29 December 2007 - 09:54
Ma En Pa:
Lieve Esther en Rogier
Fijn om te lezen dat jullie het zo naar de zin hebben en dat Esther soms niet meer op aarde is maar boven Sumatra en vlak onder Sri Lanka is geweest over hoogte en diepte punten gesproken. Of hebben jullie een Pipi Langkous boot een die kan vliegen en duiken. Gaaf man!!! En dan ook nog eens zeggen dat je vergeet te schrijven omdat je vol zit van Singapore....... je vol vreten en zuipen aan het kerstdiner en aan de bar zul je bedoelen. En dan ook nog eens als Rogier ligt te pitten. Kom op jongen houd haar een beetje in de gaten want anders.... Je hebt gezien wat ons als ouders is overkomen toen we haar niet in de gaten hielden en ze tegen jou aan liep. Genoeg gekkigheid hier gaat alles geweldig de zon schijnt vandaag en het is zaterdagmorgen. Vanmorgen natuurlijk voor het douchen de PC aan om te kijken of er mail was want daar zaten we toch wel naar uit te kijken. Verder zijn de kerst dagen rustig voorbij gegaan jullie waren er niet en dat scheelt enorm.
Veel plezier verder en tot mails.
Platdrukker van je ouders -
29 December 2007 - 21:10
Marina:
Meissie.... een daggie te laat maar van harte hoor!!!! Op het VMG forum is ook aan je gedacht en ben je uitgebreid gefeliciteerd! Zo te lezen heb je een fijne dag gehad, leuk hoor! Ik weet hoe leuk jarig zijn aan boord kan zijn (ikke ook op de Honshu jarig geweest, midden in de Rode Zee!)!
Geniet maar lekker van alles, doe je best met je studie en we mailen!!!!!!!!!!!!
3 dikke verjaarssmakkerds van Marina -
30 December 2007 - 09:48
Jannie:
Oh oh, hb ik gisteren de hele dag lopen denken wat ik nou vergat! En het stond nog wel op mijn hyves ook: Esther is jarig.
Van harte gefeliciteerd nog Esther. Ik had me nog zó voorgenomen om de 27e al de felicitatie te sturen, in verband met het tijdsverschil. Grrrrr. Of het nu ouderdom is of gewoon te veel aan het hoofd hebben, ik weet het niet.
Heb je verhaal nog niet gelezen, dat ga ik zo doen. Hoop dat je een fijne dag hebt gehad.
Groetjes -
30 December 2007 - 11:01
Henk:
Beste mensen,
De geplaatste foto van de hut heb ik gekregen van Marina. Zij heeft ook tijdens een reis haar verjaardag gevierd en het toeval wil dat Rogier en Esther dezelfde hut hebben. Of hij deze ook versierd heeft weet ik niet maar ik kan hem in mijn boze dromen wel zien zingen.
Marina heeft meerdere foto's gestuurd hier van mag ik n.a.v. Esther's verhalen gebruik maken zodat het allemaal net iets echter lijkt. Mariana nogmaals onze hartelijke dank.
31 December 2007 - 10:41
Marina:
Ha, leuk die foto erbij!!! Jullie zullen je afvragen waar Rogier en Esther slapen maar de foto is genomen vanuit de slaaphut (jaja luxe hoor!) waar het badkamertje is, kasten zijn en uiteraard het bed ;-)
Graag gedaan hoor om de foto's te 'leveren' !!!
Groetjes, Marina